Site Overlay

Martin Luhrman

Na eind jaren 70 van de vorige eeuw in het analoge tijdperk enige tijd lid te zijn geweest op de Larenkamp, sinds 2017 weer lid geworden na een oproep in het plaatselijke sufferdje en daar tot nu toe geen spijt van om op dinsdagavond de clubavonden bij te wonen.

Van begin af aan een algemene interesse gehad in alle mogelijke vormen van fotografie met een lichte voorkeur voor natuur- en dierfotografie omdat wandelen in de natuur ook een fijne en gezonde hobby is. Altijd bereid om kennis en vaardigheid uit te breiden en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fotografie op de voet te volgen, daarvan te leren en dat weer met anderen te delen.

Van jongs af aan rondgelopen met een fototoestel. Analoog begonnen met Agfa Click, via een Praktica LLC, Asahi Pentax ME II, Canon EOS 1000 F en digitaal verder met Canon EOS 300D, Konica Minolta Dimage Z3 en diverse modernere Nikon en Canon camera’s. Na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd meer tijd gekregen om deze hobby te beoefenen.

Op de club de werkgroep “Natuurlijk Goeree” gestart en met een enthousiaste groep clubleden met partners uitstapjes georganiseerd om foto’s in de natuur te maken waarbij saamhorigheid en gezelligheid voorop staan en de resultaten op clubavonden worden gedeeld.

Altijd “in” voor opbouwende kritiek om de techniek van de fotografie te verbeteren.